Sahel
Sahel
j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Hae

Asiakastarina – lumolaukka

Nyt on vihdoin asiakastarinan vuoro. Minulla oli ilo olla mukana luomassa Lumolaukalle yritysilmettä sekä nettisivuja ja voi miten ihana projekti tämä olikaan. Minulle hevoset ovat aina edustaneet kauneutta, voimaa ja jotain käsittämätöntä mystiikkaa. Olin ihan ihmeissäni, kun luin Niinan minulle lähettämiä palvelukuvaustekstejä. Hevosiin nimittäin liittyy paljon terapeuttisia vaikutuksia, minulla ei ollut mitään tietoa tällaisista asioista.

Projektissa suunnittelin Lumolaukalle yritysilmeen, joka sisältää logon, typografian, väri- ja kuvamaailman. Yhteisten keskustelujen ja valmiin yritysilmeen pohjalta suunnittelin verkkosivut, jonne pääsette kurkkaamaan täältä.

Heti projektin alkumetreillä, minulla oli melko selkeä ajatus siitä, millaista ilmettä lähden hakemaan. Logoksi valikoitui alla oleva vaihtoehto. Kun logoa suunnitellaan, tulee ottaa huomioon sen käyttötarkoitus. Tämän vuoksi suunnittelen logosta erilaisia variaatioita. Testaan, miten logo toimii esimerkiksi painotuotteissa tai vaikka paidan hihaan brodeerattuna. Lumolaukan logosta tein myös erilaisia vaihtoehtoja, joista asiakas voi valita käyttötarkoitukseen sopivimman.

Näin Niina kuvailee meidän yhteistyötämme:

”Löysin Nooran etsiessäni aloittavalle yritykselleni yritysilmeen, logon ja verkkosivujen tekijää. Nooran tyyli miellytti minua kovasti jo ennen asiakkuutta, joten olin iloinen, että hänellä oli aikaa auttaa minua. Yhteistyö Nooran kanssa oli koko asiakkuuden aikana sujuvaa, ja hän vastasi aina nopeasti viesteihini. Olin todella hämmästynyt, miten hyvin Noora sai kiinni toiveistani ja ajatuksistani yrityksen visuaalisen ilmeen, logon ja verkkosivujen osalta. Logossa on samaa lumoa kuin yritykseni nimessäkin, ja se poikkeaa muista saman alan yritysten logoista omalla persoonallisella tyylillään. Yritysilme on harmoninen kokonaisuus, ja verkkosivut ovat juuri sellaiset, joista olin haaveillut. Lisäksi Noora on aivan valloittava ja helposti lähestyttävä persoona. Lämmin kiitos Nooralle hyvästä yhteistyöstä.”

Kiitos, että sain olla mukana rakentamassa Lumolaukan visuaalista tarinaa, oli ilo. <3