Sahel
Sahel
j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Hae

``Olisin itse kaivannut aloittavana yrittäjänä apua markkinoinnin käynnistämiseen kustannustehokkaasti. Toimintani taustalla on vilpitön halu auttaa.``

NOORA SVÄRD kesällä 2021

Tarinani

Kaiken taustalla

Kevät 2021. Olin varsin vaiherikkaan vuoden jälkeen melkoisen väsynyt ja jopa turhautunut elämääni. Kaipasin muutosta, olin kaivannut sitä jo vuosia. Noihin vuosiin mahtuu melkoista kompurointia, mutta asiat kuitenkin järjestyivät ja pienen alkuravistelun jälkeen, sainkin tilaa jollekin paremmalle. Viimeisen reilun parin vuoden aikana, olen toteuttanut unelmiani yksi kerrallaan. Keväällä 2021 istuin uuden työhuoneeni, Creative Studion, lattialla. Olin toteuttanut taas yhden unelmani, mutta mieleni oli levoton. Tuolloin päätin, että nyt on oikea aika toteuttaa seuraava unelmani. Yritin miettiä, kuinka voisin yhdistää luovan työn, eli taidemaalauksen omiin vahvuuksiini ja samalla auttaa muita. Suurin unelmani oli luoda itselleni sellainen arki sekä elämä, jossa voin olla pikkuisen parempi Noora. Se, joka saa toteuttaa itseään ja samalla auttaa muita. Se iloisempi ja onnellisempi Noora, jolla jää aikaa myös sille suurimmalle intohimolleen - taiteelle. Niin minä sitten tein ja nyt elän sitä unelmaani. Voit uskoa, että motivaationi on korkea. Kerro, kuinka voisin auttaa sinua, luodaan yhdessä jotain mahtavaa!

Minusta

Taustoistani

Olen työskennellyt vuosia markkinoinnin parissa. Koulutukseltani olen tradenomi ja olen opiskellut myös graafista suunnittelua sekä valokuvausta. Vahvuuteni on luova ideointi yhdistettynä liiketoiminnalliseen osaamiseen. Olen ongelmanratkaisija ja jos en jotain osaa, otan selvää ja opettelen. Intohimoni on taide ja kaikki luova työskentely. Ompelen, verhoilen, remontoin, ja maalaan tauluja niin omaksi iloiksi, kuin asiakkaillekin. Lisäksi minussa asuu pieni nörtti, joka rakastaa luoda kauniita verkkosivuja ja visuaalisesti näyttäviä kokonaisuuksia. Minut tekee onnelliseksi läheiseni, työhuoneeni, auringon leikki keittiön hirsiseinällä, elokuun auringonlaskut sekä hyvä kahvi. Voit tutustua taiteeseeni, remontointiprojekteihini sekä vaikuttajamarkkinointiin Noora Svärd Art -sivustolla.