Sahel
Sahel
j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Hae

Asiakastarina – Mielitulkki Oy

Totean jokaisen asiakastyön jälkeen, että olipa ihana projekti. Olen saanut työskennellä usean upean naisyrittäjän kanssa, joka on käynnistämässä omaa yritystä. Lisäksi, miltei jokaisen yritystoiminta on liittynyt jollain tavalla hyvinvointiin. Tämähän sopii minulle, koska kehon ja mielen hyvinvointi ovat minulle merkittäviä asioita, joihin pyrin itsekin kiinnittämään parhaani mukaan huomiota. Mutta arvatkaa, mikä tässä kaikessa on parasta? Olen kerännyt ympärilleni verkoston naisia, joiden puoleen voin tarvittaessa kääntyä.

Mielitulkki Oy

”Mielitulkin palveluiden avulla vahvistat yhteyttä itseesi, elämääsi ja ympäristöösi. Löydät elämääsi lisää levollisuutta, uutta intoa ja syvempää merkitystä. Tiina ohjaa sinut läsnäolon, hyväksynnän ja oivallusten äärelle – kohti mielielämääsi.”

Työskentelimme TIinan kanssa useamman viikon ajan ja yhteistyömme oli alusta saakka mutkatonta. Rakensimme yhdessä Mielitulkille brändiä tukevan visuaalisen ilmeen, verkkosivut ja -kaupan sekä sosiaalisen median pohjat.

Täytyy muuten tähän väliin todeta, että on mahtavaa huomata, kuinka kaikki asiakkaani ovat löytäneet sen oman juttunsa. He työskentelevät heille tärkeiden asioiden parissa ja luonnollisesti, ovat kuin luotuja omaan ammattiinsa. Tiinasta oikeasti huokuu rauhallisuus, hän on helposti lähestyttävä ja hänellä on oikeasti maadoittava vaikutus. Minä olen luonteeltani tehokas ja hoidan asiat ehkä liiankin napakasti. Meidän Teams -kokoukset taas olivat sellaista rauhallista laskeutumista asioiden äärelle. Aika ihania Teams-tapaamisia 🙂

Harmi, että meillä on jonkin verran välimatkaa – muuten käyttäisin ihan varmasti Tiinan palveluita ja tyylilleni uskollisena, suorastaan ryntäisin metsään rauhoittumaan.

Tiina kirjoitti minulle niin ihanan palautteen, että minua ihan nolottaa laittaa se tänne. Löydät palautteen artikkelin lopusta.

Ihana palaute

Heti ensimmäisestä keskustelusta alkaen syntyi tunne, että Noora on oikea henkilö luomaan yritykseni visuaalisen ilmeen ja kotisivut. Huomasin hänen kuuntelevan tarpeitani herkällä korvalla ja haluavan aidosti auttaa luomaan visuaalisen ilmeen, joka on paitsi oman visioni mukainen myös toimii asiakkaiden suuntaan. Nooran taiteellinen silmä ja markkinointiosaaminen on timanttinen yhdistelmä! Noora sai ajatuksistani hienosti kiinni ja osasi keskustelujen pohjalta luoda juuri oikeita tunnelmia kotisivuille ja yritykseni visuaaliseen ilmeeseen.

Omat tarpeeni hahmottuivat vielä prosessin aikana, ja Nooralta löytyi aina ratkaisut uusien ajatusten toteuttamiseen. Noora puhalsi henkeä kotisivuille luomiini teksteihin nostamalla eri keinoin esiin keskeisiä kohtia ja luomalla kotisivuille teksteihin sopivan tunnelman. Tuottamani tekstimassa syttyi eloon ja sai selkeän rakenteen. Oli ihana työskennellä yhdessä Nooran kanssa ja odotan jo innolla tulevaa yhteistyötä sivustoni laajentuessa!

Kiitos Tiina ihanasta yhteistyöstä, onneksi meidän tiet vielä tulevaisuudessa kohtaavat, kun projektimme saa jatkoa.