Sahel
Sahel
j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Hae

Asiakastarina – Brändi-ilme ja verkkosivut psykoterapiapalveluita tarjoavalle yrittäjälle

Inhimillisyys, lempeys, herkkyys, läsnäolo, toivo, kunnioitus ja positiivisuus.

Asiakkaani kuvaa itseään sekä omaa työskentelyotettaan psykoterapeuttina näillä adjektiiveilla. Nämä sana mielessäni lähdin suunnittelemaan asiakkaalleni brändi-ilmettä. Alkukartoituksen jälkeen, lähetin asiakkaalleni muutaman erilaisen logovaihtoehdon ja niiden joukosta löytyikin suosikki, jota lähdimme yhdessä viemään eteenpäin.

Asiakkaan toiveissa oli pehmeät sävyt ja muutoin pehmeää ilmettä terästettiin ruusukultaisella yksityiskohdalla. Logo on yksinkertaisuudesta huolimatta, monikäyttöinen ja asiakas voi käyttää sitä eri käyttötarkoituksissa, kuten verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä painotuotteissa.

Erilaisia logovariaatioita eri käyttötarkoituksiin.

Kuvat ovat ajattomia ja niiden tarkoitus on tehdä palvelusta helposti lähestyttävä. Kuvat myös kuvastavat asiakastani persoonana – hänellä on luontainen halu auttaa ja hän kertookin olevansa ensisijaisesti ihminen ihmiselle, vasta sitten asiantuntija. Piretta tarjoaa useita palveluita ja koska informaatiota oli runsaasti, päätimme luoda jokaiselle palvelulle oman sivun. Tämä helpottaa navigointia sivustolla. Mahdollisen asiakkaan yhteydenottoa helpottamaan, lisäsin jokaisen sivun alalaitaan mahdollisuuden yhteydenottoon.

Kuvamaailma tukee yritysilmettä sekä valittua värimaailmaa.
Värimaailma

Piretan palaute yhteistyöstä

" Yhteistyö kanssasi sujui todella hyvin ja erittäin joustavasti. Palasin ihan meidän ensimmäisiin viesteihin, kun otit yhteyttä. Kerroit tuolloin, että aloittavat yrittäjät ovat lähellä sydäntäsi ja se on kyllä välittynyt. Koin, että aloittelevana yrittäjänä sain juuri niitä palveluita, mitä tarvitsin. Ei liikaa eikä liian vähän. Olet neuvonut ja auttanut kaikissa tyhmissäkin kysymyksissä. Kanssasi on ollut helppo työskennellä ja olen kokenut, että voin avoimesti tuoda esiin omia ajatuksia ja toiveita.
Minua puhutteli tapasi tuoda palveluitasi esille, selkeä tarjous, erittäin hyvä portfolio ja ammattitaito sekä tietenkin näkökulma aloittelevasta yrittäjästä. Sellainen tietynlainen yksinkertaisuus ja helppous, pidä se myös jatkossa!
Ainoana harmina koin sen, että meidän välimatka oli niin pitkä, että emme päässeet tekemään yhteistyötä esim. valokuvauksen osalta. Lopputulokseen olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Mielestäni sait todella hyvin kiinni siitä, mitä haen ja minkälainen visio minulla on (vaikka en tainnut itsekään olla siitä ihan varma) sekä minkälainen työskentelykenttäni on, minkä koin todella tärkeäksi. Logo ja verkkosivut ovat todella mieluisat! Lähipiiriltä olen saanut paljon kommentteja, että kokonaisuus on hyvin "minun näköinen", mikä on itselleni tärkeää."
Kaipaatko apua yrityksesi brändi-ilmeen vahvistamiseen tai kaipaako verkkosivustosi uudistusta? Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää palveluistani.