Sahel
Sahel
j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Hae

Asiakastarina, Avventura – yritysilme ja verkkosivut


”Käynnistin yritystä, jonka tavoitteena tukea yksilön ja työyhteisön hyvinvointia coahingin, terapian ja hyvinvointitetriittien keinoin. Etsin tahoa, joka voisi tehdä yritykselleni logon, nettosivut ja some materiaalia. Kartoitin useita eri vaihtoehtoja ja päädyin Nooraan, Creative Studio Noora Svärd:n, koska hänen visuaalinen osaaminen, kokemus ja asenne vakuuttivat. Lisäksi hän käyttää nettisivujen tekemiseen WP:tä mikä mahdollistaa päivitykset helposti myös itse. Olen ollut erittäin tyytyväinen Nooran työhön. Avventuran logo on ihana, nettisivujen visuaalinen ilme juuri sitä mitä hain. Olen saanut asiakkailta paljon näistä positiivista spontaania palautetta. Lisäksi kaikki sujui aikataulussa. Suosittelen Nooraa ehdottomasti, hänellä on luovuutta ja teknistä osaamista!”

Anne Nahkala – Avventura

Työni parhaita puolia on päästä hyödyntämään luovuuttani monipuolisesti. Tällä kertaa sain toteuttaa yritysilmeen, tuotekuvaukset sekä verkkosivut hyvinvointialan yritykselle. Avventuran tarkoitus on edistää yksilön ja työyhteisön hyvinvointia, yritys tarjoaa palveluita niin yksityisille kuin työyhteisöillekin.

Aivan kuten minä, myös Anne päätti toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa ja työskentelee nykyään täysipäiväisenä hyvinvointialan yrittäjänä. Meidän yhteinen sävel löytyikin heti ensimmäisen etäpalaverin yhteydessä, liekö syynä tämä molempien tarve päästä toteuttamaan itseään oman intohimon parissa.

Sana ”avventura” on italiaa ja tarkoittaa matkaa. Inspiroiduin tästä sanasta sekä yrityksen palvelukonseptista. Esittelin Annelle muutaman eri logovariaation ja loppujen lopuksi päädyimme yksinkertaiseen logoon, joka muodostuu kirjaimesta A. Kirjain A kuvaa alkua, matkaa ja vuorta. Kun ihminen löytää itsensä ja avaimet omaan hyvinvointiin, on mahdollista elää omannäköistä tasapainoista ja onnellista elämää – tämä itsensä etsiminen sekä löytäminen on matka, jossa varmasti koetaan tunteista laidasta laitaan.

Verkkosivuilla halusimme tuoda esiin Annen rakkauden väreihin. Sivuilla onkin käytetty brändin väripalettia monipuolisesti. Kokonaisuutta täydentää valokuvat, jotka kävin ottamassa Annen järjestämällä hyvinvointiretriitillä Pyhtäällä. Voiko olla mahtavampaa ympäristöä ikuistaa yritykselle kuvapankki, kuin vanha kartano, joka on täynnä hurmaavia yksityiskohtia.

Kaipaako yritysilmeesi päivitystä vai oletko vasta aloittanut yrittäjä, joka tarvitsee verkkosivut? Olethan minuun yhteydessä, autan sinua mielelläni!