Sahel
Sahel
j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Hae

Miksi perustin Creative Studion?

Kevät 2021. Niin kuin moni meistä, minäkin olin väsynyt varsin vaiherikkaan vuoden jälkeen. Jo jonkin aikaa, mielessäni oli kytenyt tarve muutoksesta. Olin hiljattain saanut ateljeen remontin valmiiksi ja kantanut maalaustelineeni paikoilleen. Istuin työhuoneeni lattialla ja mietin, miten olin toteuttanut taas yhden unelmistani. Minulla oli oma työhuone, oma Creative Studio, jossa saatoin maalata ja luoda kaikkea kaunista. Saman aikaisesti mieleni oli levoton ja kamppailin itseni kanssa, koska olin niin väsynyt sekä uupunut. Olin puskenut läpi varsin mittavan remontin päivätyön sekä taulujen maalaamisen ohella ja olin siinä sivussa laiminlyönyt itseäni. Mietin, että nyt on oikea aika tehdä tälle asialle jotain. Jos en tekisi, uupuisin ja sille tielle en enää halunnut lähteä.

Ja niin minä tein.

En oikeastaan tiedä, miten edes päädyin tähän tilanteeseen. Tai tiedän – sisälläni on aina ollut halu toteuttaa itseäni ja olen kaivannut suunnattomasti vapautta. Sellaista vapautta, joka mahdollistaa myös luovan työn. Vuosien kuluessa olin tullut varsin tietoiseksi siitä, että kaipasin vaihtelevuutta. Halusin mahdollisuuden kehittää itseäni sekä hyödyntää osaamistani paremmin. Olin ymmärtänyt sen, että arkipäivät klo 8-16 tukahduttavassa toimistossa ei vaan ollut enää minua varten. Tiedän, että moni viihtyy sellaisessa turvallisessa ympäristössä, mutta minä en enää viihtynyt. Se sisälläni kytevä itseni toteuttamisen palo oli kasvanut voimakkaammaksi, kuin pelkoni epäonnistumisesta.

Niinpä aloin suunnittelemaan tulevaa. Hiljalleen ja varovaisesti, ilman aikatauluja. Ajattelin, että minulla ei ole mitään hätää, pärjään kyllä näinkin. Silti mielessäni oli ajatus siitä, että asiat kyllä järjestyvät, kunhan poistun epämukavuusalueelle. Jos en tee jotain toisin, mikään ei muutu. En suinkaan halunnut hypätä tyhjän päälle, vaan huolellisesti lähdin valmistelemaan tulevaa. Suunnittelin asiat niin, että tulisin pärjäämään hetken ja näin minulle jäisi aikaa kehittää tulevaa toimintaani.

Lähdin siis kokeilemaan kepillä jäätä ja ensimmäisen kerran epäonnistuin. ”Ei ollut minua varten” ajattelin ja päätin olla lannistumatta. Pidin mieleni avoimena ja hioin yksityiskohtia. Toisella kerralla olin jo itsevarmempi ja tulevaisuuden suunnitelmat kirkastuivat vähän vahingossa. Huomasin, että osaamiselleni on tarvetta ja nyt olen tilanteessa, jossa saan auttaa muita ja samalla tehdä asioita, joista nautin. Toki näin yrittäjän alkutaipaleella, minulla on vielä paljon tehtävää ja kuluva kesä on varsin kiireinen, mutta kyllä minulla on vahva tunne siitä, että olen oikealla polulla.

Näin syntyi Creative Studio Noora Svärd – autan yritystäsi saavuttamaan sen tavoitteet sekä haaveet. Luovan alan moniosaajana toteutan yrityksesi visuaalisen identiteetin ja ratkon markkinointiin liittyvät pulmat. Varsinkin tuoreet yrittäjät ovat lähellä sydäntäni ja nimenomaan heitä haluan auttaa.

Voisimmeko luoda yhdessä jotain suurta?